Assistu bv

We ondersteunen je optimaal in de digitale wereld

Wij zijn een team van samenwerkende professionals, ieder met een eigen kerncompetentie. De competenties van de teamleden vullen elkaar aan. Samen delen we het gemeenschappelijk belang om onze klant een optimaal resultaat te bieden. Onze passie om een bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten staat centraal. Doordat we stimuleren dat we kennis, inzichten en ervaringen continu uitwisselen leren en ontwikkelen we ons snel als team en zijn we creatief om adequaat met problemen en uitdagingen om te gaan. We maken gebruik van elkaars competenties om op deze manier een aantoonbare meerwaarde voor de klanten te creëren. Naast onze unieke samenstelling heeft onze organisatie géén kantoor, géén personele kosten en géén onnodige overhead kosten waardoor we ontzettend scherp aanbieden.

Empresa powered by Assistu

Met passie voor ons vak gaan we samen met jou op zoek naar meerwaarde voor jou en je klanten. 

wat doen we?

De partner die meedenkt

Wij staan bekend voor onze persoonlijke dienstverlening. Vanuit de interesse voor uw business slagen wij er snel in om Empresa en onze dienstverlening optimaal te laten aansluiten op uw behoeften. 

Compleet en eenvoudig

Wij hebben Empresa samen met onze klanten en partners ontwikkeld. Dat heeft ervoor gezorgd dat onze software alle nodige onderdelen bevat maar toch eenvoudig in gebruik blijft.

Om Empresa te gebruiken heeft u geen zware gebruikersopleiding nodig. Met een korte instructie kunt u aan de slag. 

Branchespecifiek inrichten

Door onze technologische keuzes is Empresa uitermate geschikt om te koppelen met uw bestaande applicaties. Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om het standaard platform uit te breiden met additionele specifieke functionaliteit waar uw organisatie behoefte aan heeft. 

Wat zeggen onze klanten

Assistu is een gedreven partner die meedenkt in de oplossingsrichting van de klant. Hij heeft een snel inzicht van het gewenste product en op welke wijze dit een bijdrage kan leveren aan de wensen van de klant, maar heeft daarbij ook oog voor hetgeen de klant met het product beoogd. Daarbij levert het product dan het gewenste resultaat op voor de interne bedrijfsvoering van de klant maar heeft daarbij tevens de meerwaarde voor de klantrelatie tussen de afnemer van het product en haar klantrelaties. Daarbij wordt gewerkt in een prettige setting met humor, gericht op het resultaat en rekening houdend met alle belangen.
Luc Egging
Strategisch Financieel Adviseur bij Gemeente Eindhoven