Empresa consult

Analyse, consulting, implementatie en service

Een complex project? 

Yes, hier zetten we graag onze tanden in. Waar de service leveranciers bij “pure” standaard pakketten ophoudt, gaan wij verder. Precies daar krijgt Empresa consult nog meer waarde.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een klare kijk op de zaken en durven we te zeggen dat we advies met een meerwaarde kunnen geven. Of u op zoek bent naar een plan van aanpak of hulp bij het verandertraject, met Empresa consult kun je rekenen op de juiste expertise en een project dat daadwerkelijk meerwaarde oplevert voor je organisatie.

Empresa consult?

Met Empresa consult ga je voor hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.

Zet ons in bij de volgende vraagstukken:

Een nieuw project starten?

Een nieuw webproject starten is een belangrijk moment.  “Het venijn zit in de start”. Dus goed begonnen is half gewonnen.

Hulp bij het opstellen van een lastenboek? Op zoek naar iemand die kan meedenken over wat je organisatie nodig heeft? Daar hebben wij ervaring in.

 

Empresa consult - dienstverlening van Assistu

Een verandering doorvoeren?

Organisaties moeten zich aanpassen aan de noden van de markt, hierdoor is verandering onvermijdelijk. Dit is voor de medewerkers alles behalve evident. Zij zijn ten slotte diegenen die ervoor zorgen dat de organisatie doet waar ze goed in is.

Hieronder lijsten we enkele basisprincipes op om te slagen in uw verandertraject en processen efficiënter en effectiever te maken.

Vaak wordt een change traject herleid tot een groot evenement of een eenmalige opleiding. Dit heeft natuurlijk geen effect. Empresa Consult ontwikkelde op basis van studie en jarenlange ervaring een methodiek om weerstand om te zetten in een een goede dynamiek op basis van intrinsieke motivatie. Deze methodiek steunt op volgende basisprincipes:

  1. Communiceer strategisch: vertrek vanuit de Klantbehoefte, probeer niet te overtuigen maar laat de gebruikers de toegevoegde waarde ondervinden.
  2. Houd focus: focus op haalbare targets en maak tijd en geld ondergeschikt aan je bedrijfsstrategie. Door verandering op te splitsen in haalbare targets wordt het veranderingsproces gefragmenteerd. Zo is het voor de werknemers duidelijk en wordt het overzicht behouden.
  3. Meten is weten: breng de verandering in beeld. Meet voor – en achteraf. Zo kan de organisatie de progressie die ze maakt duidelijk in beeld brengen.
  4. Kies een geïntegreerde aanpak: organiseer brede samenwerking tussen de ondersteunende diensten en betrek de business. Bottom-up of top-down. Het heeft geen belang zolang een gemeenschappelijk doel centraal staat.

Ontevreden van je huidige software leverancier of web agency?

Het gebeurt wel eens dat webprojecten of implementaties stroef verlopen, soms kan een 3de partij helpen om de samenwerking te evalueren en te verbeteren. Wij kunnen samen met jou bekijken waar het schoentje wringt en wat de eventuele oplossingen zijn.

Webapplicaties ontwikkelen

Degelijke en betrouwbare webapplicaties bouwen is niet voor iedereen weggelegd. Bij Assistu bv kunnen we bouwen wat u nodig heeft. Empresa business software is ons paradepaardje. We zetten het platform in om razendsnel bepaalde maatwerk componenten te bouwen. Samen met u ontwikkelen we een gebruiksvriendelijke applicatie die een echte meerwaarde is voor uw organisatie.

Raf Withofs

Raf Withofs

Gedreven om toegevoegde waarde voor partners en klanten te bieden.

Igor Kalders

Igor Kalders

Gedreven om de juiste technologische keuzes te kiezen.

Melina Kuppens

Melina Kuppens

Gedreven om een goede communicatie en service te bieden.

Samenwerkende professionals
Gewerkte uren aan Empresa
Tevreden Assistu klanten
Cups of Coffee
Bjorn Woutersbjornwouters bv
Lees verder
Overschakelen van Excel offertes, losse planningen en facturen in Word. Een echte verbetering en de investering waard. Empresa geeft ons veel meer inzicht en rust. Daarnaast werken we nu optimaal samen met onze partners.
Guy ThonéMaaslandse Auto Onderdelen
Lees verder
Een jarenlange samenwerking met Assistu geeft vertrouwen. We kunnen altijd terugvallen op een vlotte service. Daarnaast heeft Empresa ervoor gezorgd dat wij een kloppende administatratie hebben en onze klanten vlot kunnen bedienen. Ook een grote bulk van producten en voorraad is geen enkel probleem voor de moderne tool.
Previous
Next