Assistu bv

We ondersteunen je optimaal in de digitale wereld

Wij zijn een team van samenwerkende professionals, ieder met een eigen kerncompetentie.De competenties van de teamleden vullen elkaar aan.

Samen delen we het gemeenschappelijk belang om onze klant een optimaal resultaat te bieden. Onze passie om een bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten staat centraal.

 

Wat doet Assistu voor u?

De partner die meedenkt

Wij staan bekend voor onze persoonlijke dienstverlening. Vanuit de interesse voor uw business slagen wij er snel in om Empresa en onze dienstverlening optimaal te laten aansluiten op uw behoeften. 

Compleet en eenvoudig

Assistu heeft Empresa Business software samen met onze klanten en partners ontwikkeld. Dat heeft ervoor gezorgd dat onze software alle nodige onderdelen bevat maar toch eenvoudig in gebruik blijft.

Om Empresa Business software te gebruiken heeft u geen zware gebruikersopleiding nodig. Met een korte instructie kunt u aan de slag. 

Branchespecifiek inrichten

Door onze technologische keuzes is Empresa uitermate geschikt om te koppelen met uw bestaande applicaties. Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om het standaard platform uit te breiden met additionele specifieke functionaliteit waar uw organisatie behoefte aan heeft. 

Lokale ondersteuning in je eigen taal.

Heb je een vraag, wil je iets specifieks laten ontwikkelen of vind je wat onduidelijk? Onze mensen zijn altijd snel te bereiken via whatsapp, e-mail en telefoon. We helpen je graag verder in het Nederlands, Engels of Frans. Wil je extra functionaliteit ontwikkelen of net dat tikkeltje afwijken, laat ons meedenken en het wordt gerealiseerd.

Wat zeggen onze klanten

Assistu is een gedreven partner die meedenkt in de oplossingsrichting van de klant. Hij heeft een snel inzicht van het gewenste product en op welke wijze dit een bijdrage kan leveren aan de wensen van de klant, maar heeft daarbij ook oog voor hetgeen de klant met het product beoogd. Daarbij levert het product dan het gewenste resultaat op voor de interne bedrijfsvoering van de klant maar heeft daarbij tevens de meerwaarde voor de klantrelatie tussen de afnemer van het product en haar klantrelaties. Daarbij wordt gewerkt in een prettige setting met humor, gericht op het resultaat en rekening houdend met alle belangen.
Klant spreekt over Raf Withofs van Assistu bv
Luc Egging
Strategisch Financieel Adviseur bij Gemeente Eindhoven

Raf Withofs startte Assistu, zijn eigen webdesign bureau reeds in 2006. Al snel werkte hij samen met Igor kalders. Gebaseerd op het succesverhaal van Empresa desktop – ontwikkeld door Raf Withofs als student in 2001 en op vraag van een klant om de oude toepassing naar het web te tillen, werd de focus van Assistu verlegd naar het bouwen van Business software met maatwerk elementen.

Daarbij wordt voortdurend geredeneerd vanuit het oogpunt van wat de klant graag wil en hoe het zo gebruikersvriendelijk kan worden opgezet.  Door de professionele architectuur van de applicatie wordt er een grotere flexibiliteit aan de klanten geboden dan de meeste online software platformen aankunnen. 

Doordat we dagelijks onze kennis, inzichten en ervaringen uitwisselen, leren en ontwikkelen we ons snel als team. We zijn creatief om adequaat met problemen en uitdagingen om te gaan. We maken gebruik van elkaars competenties om op deze manier een aantoonbare meerwaarde voor de klanten te creëren. Naast onze unieke samenstelling heeft onze organisatie géén kantoor, géén personele kosten en géén onnodige overhead kosten waardoor we ontzettend scherp aanbieden.

In de naam van Assistu (een afkorting van “Assisteer u”) en in onze missie om kmo’s optimaal te ondersteunen in hun administratie doen we er alles aan om onze klanten te helpen focussen op waar ze echt goed in zijn.

Wij gaan door het vuur voor onze klanten
Assistu bv - Empresa business software